Kickboksen Waalwijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

KICKBOKSEN WAALWIJK

Bij deze vechtsport is het de bedoeling dat je de tegenstander door middel van allerlei technieken probeert uit te schakelen. Bij kickboksen is het toegestaan om te trappen en te stoten, daarnaast mogen de knieën ook gebruikt worden. Het is bij deze sport niet toegestaan om je ellebogen te gebruiken. Geïnteresseerd? Kom eens een potje kickboksen en schrijf je in voor een gratis proefles!

Waalwijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk. Je kunt RYU vinden aan de Torenstraat 6

Wat houdt een kickbokstraining in?

Het begint allemaal met een goede warming-up. Elke training wordt rustig gestart met het warm draaien van de spieren. Het is belangrijk dat de hartslag onder controle blijft.

Nadat de warming-up is afgerond zal de focus liggen op het beheersen van de verschillende technieken. De technieken zijn belangrijk bij het kickboksen. Tijdens de trainingen zal er een onderdeel specifiek uitgelicht worden. De trainer zal er zijn om de technieken uit te leggen waarna je er zelf verder mee aan de slag kunt. Samen met een partner zal er dan getraind worden om de technieken onder controle te krijgen.

Als de technieken eigen zijn geworden dan zal het echte werk beginnen. In een aantal ronden zal er gespard worden om de techniek toe te passen. Respect is erg belangrijk. Een training zal daarom altijd beginnen en eindigen met een buiging en een handdruk.

Gratis proefles aanvragen!

Je bent zojuist meer te weten gekomen over kickboksen. Ben je geïnteresseerd om een proefles te volgen dan kun je het formulier hieronder invullen. Wij zijn altijd bereid om nieuwe gemotiveerde sporters te verwelkomen. Zien wij jou binnenkort?

Kickboksen geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi