Kickboksen Sprang Capelle

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

KICKBOKSEN SPRANG CAPELLE

Bij deze vechtsport is het zaak om je tegenstander, door middel van het gebruik van allerlei technieken, uit te schakelen. Bij kickboksen zal dit gebeuren met trappen, stoten en ook het gebruik van de knieën is toegestaan. Wat bij deze sport niet is toegestaan, is het gebruik van de ellebogen. Ben na het lezen van dit bericht nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om een potje te kickboksen en schrijf je nu in voor een gratis proefles bij ons in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle!

Sprang Capelle

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Sprang Capelle. Zoek jij een sportschool in de omgeving van Sprang Capelle? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt een kickbokstraining in?

De warming-up is de basis voor een goede training. We beginnen dus ook met het soepel krijgen van de spieren. Het is belangrijk om de hartslag onder controle te houden en de spieren soepel.

Na de warming-up zal de focus vooral liggen op het onder de knie krijgen van verschillende technieken. Deze zijn van groot belang bij de vechtsport kickboksen. Er zal tijdens de training vaak één onderwerp gepakt worden en deze wordt dan toegelicht. De trainer zal jou de kneepjes van de technieken uitleggen zodat je daarna zelf hiermee aan de slag kunt gaan. Meestal zal je met partner gaan oefenen om de technieken te verfijnen.

Nadat je het gevoel krijgt dat je de techniek controleert zal er pas begonnen worden met het echte werk. Er zal een aantal ronden gespard worden. Met dit sparren probeer je de geleerde techniek zo goed mogelijk toe te passen. Een training zal altijd stoppen met een cooling-down en wat stretch oefeningen. Respect is erg belangrijk, daarom zal elke les eindigen met een handdruk en een buiging.

Gratis proefles aanvragen!

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsport kickboksen, ben je vast geïnteresseerd om eens een proefles te volgen in Waalwijk vlakbij Sprang Capelle. Wij kijken altijd uit naar het verwelkomen van nieuwe leden. Wij willen je dan ook graag een gratis proeftraining geven. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

Kickboksen geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau

Overige vechtsporten bij RYU

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu

Grappling No Gi

Grappling No Gi