Hartslagmeting

Train hard & smart!

Meten is weten. Waar we vroeger met een meetlint de omtrek van de buik, armen, benen etc gingen meten om progressie te zien kwam daar later  de weegschaal voor in de plaats die spiermassa, vetpercentage en nog veel meer kon meten.

 

Inmiddels weten we dat een goede fysieke gesteldheid geen garantie is voor een gezond lichaam is. Het alleen meten van uiterlijk vertoon is voor ons dan ook niet het belangrijkste. Bij RYU willen we graag je algehele fitheid verbeteren, dus niet alleen maar de biceps, sixpack en gluteus maximus (de grote bilspier) maar vinden we het noodzakelijk dat je je belangrijkste spier goed traint, namelijk je hart.

 

Het meten van je hartslag doen wij bij RYU met de Polar Verity Sense en dit is een perfect hulpmiddel om je inspanningen en totale belasting te evalueren. Tijdens de trainingen kun je veel beter zien hoe hard je lichaam werkt en heb je na je de training een compleet overzicht van de intensiteit van dit training.

 

Harder trainen is niet altijd het beste. We willen juist slimmer trainen zodat we onze doelen daadwerkelijk kunnen behalen en niet overtraind raken en zo onnodig geblesseerd raken. Bij het meten van je hartslag weet je dus altijd dat je op het juiste intensiteitsniveau traint.

 

Al onze training zijn door ervaren (personal) trainers zo geprogrammeerd dat je het maximale uit je training kunt halen en hierdoor na elke training weer een beetje fitter bent.

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

RYU YouTube kanaal

Wist je dat wij ook een YouTube kanaal hebben? Hierop delen wij vrijwel dagelijks een video. Zo delen wij bijvoorbeeld Tutorials, Monday Motivations, Filthy Fifteens, RYU Recap video’s en nog veel meer. Alle video’s dienen als doel om jou iedere dag beter te maken en te motiveren om de beste versie van jezelf te zijn. Wil je niks missen van de nieuwste technieken, trainingen, workouts en overige activiteiten binnen RYU? Abonneer dan op het RYU YouTube kanaal!

ABONNEER EN MIS NIKS VAN RYU!

  • OPEN SPOTIFY
  • SCAN DE AFBEELDING
  • GET MOTIVATED!

De RYU podcast

Het is niet voor iedereen even makkelijk om op te staan en te gaan sporten. Daar is een bepaalde discipline en doorzettingsvermogen voor nodig. Met de gloednieuwe RYU podcast motiveren wij jou en vele anderen om jezelf iedere dag te verbeteren en de beste versie van jezelf naar boven te halen. Dit doen we onder andere door iedere maandag een Monday Motivation te delen. Benieuwd naar de audiofragmenten? Klik op de button hieronder and get motivated!

Merchandise

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better long sleeve shirt

Everyday better vest

Everyday better vest

RYU stickers

RYU stickers

RYU-ers