Groepslessen Vlijmen

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

Groepslessen Vlijmen

Train je zelf al een tijd, maar boek je nog niet het gewenste resultaat en is motivatie soms een ver te zoeken? Doe dan eens mee met een van de 26 groepslessen per week die wij in Waalwijk bij RYU geven, vlakbij Vlijmen.

Ben je benieuwd welke groepsles het beste bij je past? Bekijk dan hieronder welke groepslessen wij bij RYU aanbieden. Of vraag een gratis proefles aan en laat je door onze deskundige trainers informeren welke training het beste bij je past!

_sweat

_sweat

_boost

_boost

_flow

_flow

Lees meer

Vlijmen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Vlijmen. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt een groepsles training?

Een groeples kan bij RYU 30 of 45 minuten duren afhankelijk van de training die wilt gaan doen. Elke groepsles start met een activate waarin we het lichaam activeren en op scherp zetten voor de training die gaat komen.

Hierna volgt een block – zoals wij dat noemen – de inhoud hiervan is afhankelijk van het type training die je volgt. Het is veilig te zeggen is dat je in deze ‘Blocks’ aan je kracht en conditie gaat werken. De intensiteit en duur hiervan ligt dus aan de bepaalde training  die je volgt. Tijdens deze blocks is het de bedoeling om met je hartslag in een vastgestelde zone te komen om zo het maximale uit je training te halen.

Voordat we naar het Zen block gaan waar we een cooling down doen om je hartslag te laten zakken, je adem weer onder controle te krijgen en de gebruikte spieren te stretchen geven we vaak nog even de hartslag een boost. Dit kan bijvoorbeeld zijn door middel van maximaal sparren tegen de bokszak of een HIIT bodyweight oefening.

5 redenen om groepslessen te volgen

✔ Je wordt getraind door een expert
✔ Je haalt het maximale uit je training
✔ Kans op blessure is aanzienlijk lager
✔ Wordt extra gemotiveerd door je trainingspartners
✔ Meer variatie