Filthy Fifteen

Filthy Fifteen is een intensieve training waarbij je 15 minuten zonder pauze verschillende oefeningen uitvoert. Tijdens deze training ga je volledig tot het gaatje en haal je het uiterste uit jezelf. Hierin staat kickboksen voornamelijk centraal. Verder worden er kracht- en conditieoefeningen uitgevoerd, zoals push-ups, (jump)squads, (jumping) lunges en (jumping) jacks. Voor overige oefeningen wordt er soms gebruik gemaakt van een gewichtsbal of springtouw. Deze training is dus zeker niet voor de zwakkelingen of opgevers. Denk jij dat je de Filthy Fifteen aan kan? Trek je sportkleding aan en test of je deze slopende training kan overleven!

Intensieve workout

De Filthy Fifteen is niet bestemd voor opgevers. Het vereist uiterste kracht en energie uit je lichaam.

15 minuten

Deze workout duurt in totaal vijftien minuten. In deze tijd ga je aan de slag met boks- en krachtoefeningen.

Geen pauzes

De Filthy Fifteen bevat GEEN pauze(s). Je hebt geen tijd om uit te rusten. Het is dus aan één stuk gas geven!

Progressie

Door deze workout verbrand je veel calorieën & vetten, bouw je spiermassa op en word je conditie verbeterd.

Niels Tuhumury

Op zijn vijfde maakte Niels Tuhumury kennis met judo. Het was de start van een lange (vecht)sportcarrière voor hem. Hij reisde de hele wereld over voor wedstrijden en trainingen. Intussen runt hij sinds 2013 een succesvolle gym in Waalwijk, genaamd RYU, met als belangrijkste doel zijn leden fit en gezond houden om iedere dag het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Zijn eigen sportieve hoogtepunt beleefde Niels in Los Angeles waar hij professionele MMA-wedstrijden (Mixed Material Arts) vocht. Eenmaal teruggekeerd in Nederland wilde hij zijn vergaarde kennis heel graag overbrengen op anderen. Vandaar dat hij een pand zocht en enkele maanden later een sportschool oprichtte met het geven van MMA-, Braziliaanse Jiu Jitsu-, Kickboks- en Grappling-trainingen. Kort daarna kwamen fitness- en Strenght & Conditioning-trainingen erbij.

 

Tijdens de Filthy Fifteen ga je samen met Niels 15 minuten gas geven. Hij sleept je mee door deze training en motiveert je om het maximale uit jezelf te halen. Hierdoor voelt het alsof je samen met je trainer de workout uitvoert. Bekijk alle Filthy Fifteens via de link hieronder.

Over RYU

Ryu is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. Je staat er in onze gym nooit alleen voor. Uiteraard is er de mogelijkheid voor vrije training, maar bij ons geven wij groepslessen waar je persoonlijke aandacht van de instructeurs krijgt om iedere dag de beste versie van jezelf te creëren.

 

RYU Waalwijk is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Na zijn terugkeer vanuit Los Angeles is Niels begonnen met het geven van MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en kickboks trainingen. Toentertijd had RYU nog geen eigen gym en werd gebruik gemaakt van de gymzaal van Asahi in de Sint Crispijnstraat.

 

Deze locatie werd al snel te klein. Vandaar dat Niels in 2013 zijn eigen gym opende. Inmiddels is RYU uitgegroeid tot een all-round gym waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen.

 

Ons kickboksprogramma is ontwikkeld door Antoni Hardonk. Antoni is een voormalig professioneel kickbokser en MMA-vechter met verdiensten in de K-1 en UFC. Antoni heeft in 2012 in samenwerking met Henry Akins (zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu) zijn eigen sportschool, genaamd Dynamix Mixed Martial Arts, geopend in Los Angeles (Amerika). Vanwege deze samenwerking zijn er met regelmaat buitenlandse (professionele) vechters op de mat te vinden.

 

Osu,

Overige trainingen bij RYU

Fitness

Fitness

Martial Arts

Martial Arts

Personal training

Personal training