virtuagym

VIRTUAGYM; HOE WERKT DIT ALL-IN-ONE PLATFORM?

Virtuagym is een online sportplatform waarmee je op een leuke manier fit en uitgedaagd wordt. Hier vind je informatie over sport, een gezonde levensstijl en je kunt communiceren met RYU members of andere deelnemers. Ook kan je het rooster inzien en een training inboeken.

Hieronder leggen we de belangrijkste stappen uit die jij nodig hebt om bij onze sportschool te trainen.

Virtuagym activeren

Stap 1: Als je klant wilt worden bij onze sportschool geef je jouw e-mailadres door per mail of app en maken wij een account aan in ons RYU portaal.

 

Stap 2: Via de activatie e-mail (eventueel in je spambox of map ongewenste mail) kom je in het Virtuagym systeem. Je e-mailadres is je gebruikersnaam, zelf maak je een eigen wachtwoord aan.

 

Stap 3: Om snel en makkelijk een training te boeken kun je via de link in je mail de Virtuagym app downloaden voor Android en IPhone.

 

Stap 4: Log in op Virtuagym, je start standaard op jouw persoonlijke pagina. Stel als eerste jouw profiel en privacy/e-mail voorkeuren in. Ga naar het uitklapmenu, het pijltje rechtsboven in het hoofdmenu naast je naam, en klik op ‘accountinstellingen’. Door de opties aan de linkerkant van het scherm te doorlopen maak je jouw profiel persoonlijk. 

 

Stap 5: In de webshop van je app kun je credits kopen voor een groepstraining, kidstraining of Personal Training.

 

Stap 6: In het rooster zie je welke training wanneer plaatsvindt. Met de credits die je hebt aangeschaft via de webshop kun je een les boeken.

 

Succes!

 

Team RYU

Vraag een gratis proefles aan

* Verplicht