VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

VECHTSPORT DRUNEN

RYU biedt een breed aanbod aan vechtsporten. Onder de categorie Martial Arts heeft u de keuze uit de vechsporten MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Grappling – No Gi en Kickboksen. Hier kun je meer vinden over deze vechtsporten. Vraag nu een proefles aan om te kijken welke vechtsport jou heb beste schikt, zodat jij je doelen kunt bereiken! Je vindt ons in Waalwijk, vlakbij Drunen.

Drunen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Drunen. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Verschillende vechtsporten

MMA

De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts en is een sport die snel groeit.. Deze vechtsport is een combinatie van technieken uit verschillende vechtsporten als onder meer judo, kickboksen en Braziliaans Jiu Jitsu.

Braziliaans Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu is een vechtsport die zich afspeelt op de grond. Bij Braziliaans Jiu Jitsu worden traditionele waarden en technieken op een meer moderne manier uitgevoerd. Jiu Jitsu staat voor “soepele techniek”.

Grappling – No Gi

Ook Grappling No Gi is een vechtsport die zich net zoals Braziliaans Jiu Jitsu op de grond afspeelt, het is daar ook een variant op. Grappling wordt uitgeoefend in een T-shirt en sportbroek, hierdoor is het dus ook niet mogelijk om je tegenstander beet te pakken. Worsteltechnieken spelen een belangrijke rol bij deze sport.

Kickboksen

Je tegenstander probeer door stoten, knie gebruik en trappen uit te schakelen. De verschillende technieken en het beheersen ervan staat centraal bij de kickbokslessen. Deze technieken ga je uiteindelijk toepassen in een gevecht. Respect staat zowel voor, tijdens als na de wedstrijd voorop.

Nadat je zojuist meer te weten gekomen bent over de vechtsporten bij RYU, heb je misschien interesse gekregen om eens bij ons langs te komen. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe, enthousiaste sporters te verwelkomen. Graag geven wij jou dan ook vechtsport training. Vraag nu direct een proefles aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

RYU vechtsporten geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht