Sportschool Nieuwkuijk

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

SPORTSCHOOL NIEUWKUIJK

RYU is niet een standaard sportschool die je in Nederland vindt. Bij RYU geven we lessen waar je écht uitgedaagd wordt waarbij jij geen last hebt van andere sporters. RYU is een school waarbij de focus ligt op (vecht)kunstvormen met respect, behendigheid en evenwicht als basis. RYU is te vinden in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk.

Nieuwkuijk

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Nieuwkuijk. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Eigenaar Niels Tuhumury

Eigenaar Niels Tuhumury heeft sportschool RYU in het leven geroepen in 2012. Na een positieve start groeide het bedrijf als snel uit in sportaanbod. In het begin werd gestart met lessen in MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en Kickboksen. In 2013 heeft RYU een eigen sportschool in leven geroepen. Door de tijd heen heeft RYU zich ontwikkeld tot all-round sportschool. Je kunt hier terecht voor verschillende vechtsporten en fitness trainingen. De keuze is bij jou om te kiezen voor personal training of om zelf te trainen

Fun, training en voeding staan centraal bij de sportschool van RYU. Met een gemoedelijke sfeer wordt er op een serieuze manier getraind om het maximale uit jezelf te halen. RYU heeft een aanbod voor iedere leeftijd en ieder niveau. Je past dus jouw trainingen geheel naar wens aan.

RYU geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht