Sportschool Kaatsheuvel

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

SPORTSCHOOL KAATSHEUVEL

Bij RYU trainen wij niet zoals bij de doorsnee sportschool. Bij RYU geven we lessen waar je écht uitgedaagd wordt en waarbij je niet onderbroken wordt door andere sporters. RYU is een school waarbij de focus ligt op (vecht)kunstvormen met respect, behendigheid en evenwicht als basis. Wij zijn in Waalwijk te vinden, vlakbij Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Kaatsheuvel. Zoek jij een sportschool in deze omgeving? RYU bevindt zich aan de Torenstraat 6, Waalwijk.

Eigenaar Niels Tuhumury

RYU is in 2012 opgericht door Niels Tuhumury. Na een positieve start groeide het bedrijf als snel uit in sportaanbod. In het begin werd gestart met lessen in MMA, Braziliaans Jiu Jitsu en Kickboksen. In 2013 werd een eigen gym geopend en door de jaren heen heeft RYU zich uitgebouwd als een echte all-round sportschool. Er kunnen veel verschillende vechtsporten beoefend worden. Daarnaast worden er ook allerlei fitness trainingen aangeboden. Er kan gekozen worden tussen en personal training en zelfstandige training

Plezier, hard trainen en voeding zijn de punten die centraal staan bij de sportschool van RYU. Met een prettige sfeer wordt er op een serieuze manier getraind zodat jij het beste uit jezelf kan halen. RYU zijn alle leeftijden en niveaus te vinden. Je past dus jouw trainingen geheel naar wens aan.

RYU geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Op ieder niveau
✔ Persoonlijke aandacht