VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINING DRUNEN

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Personal Training bij RYU biedt persoonlijke begeleiding om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Het maakt niet uit welk doel je hebt, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Drunen? Kom dan eens langs bij ons in Waalwijk!

Drunen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Drunen. Zoek jij een sportschool in de omgeving Drunen? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training beschik je over een persoonlijke privé coach die samen met jou een gewenst doel gaat bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. We gaan ook je bewegingspatroon verbeteren, onze Personal Trainers weten wat goed voor jou is!

Tijdens Personal Training draag je nog steeds je eigen verantwoordelijkheden. Zo zorg je bij de 30 minuten training voor je eigen warming-up en cooling down. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. De beste resultaten zijn te behalen in combinatie met een aangepast voedingsschema.

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau