Personal Trainer Vlijmen

VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

PERSONAL TRAINER VLIJMEN

Wil jij de beste begeleiding? Dat kan! Een Personal Trainer biedt handvatten om het bereiken van jouw doelen makkelijker te maken. Met de juiste begeleiding en de juiste trainingsschema’s kun je nu nog beter resultaat bereiken. Of je doel nu is om af te vallen, meer spier massa te krijgen, sterker worden of gewoon je conditie bij te houden, een Personal Trainer kan jou hierbij helpen. We doen het samen, voor jou! Zoek jij een sportschool in de omgeving van Vlijmen? Loop eens bij ons binnen in Waalwijk!

Vlijmen

RYU is de eeuwenoude Japanse benaming voor een school gewijd aan (vecht)kunstvormen waarbij respect, behendigheid en evenwicht centraal staan. RYU is sinds 2012 gevestigd in Waalwijk, vlakbij Vlijmen. Zoek jij een sportschool in de omgeving Vlijmen? Dan bevindt RYU zich op de ideale plek aan de Torenstraat 6, langs de snelweg.

Wat houdt Personal training in?

Bij Personal Training ga jij samen met jou persoonlijke privé coach het gewenste resultaat bereiken. Dit wordt gedaan aan de hand van een gepersonaliseerd trainingsschema. Op basis van jouw gewenst resultaat wordt een schema opgemaakt waarbij ook voeding, techniek en gezondheid een rol speelt. Je bewegingspatroon wordt verbeterd door een gemotiveerde Personal Trainer en jij hebt profijt van het resultaat!

Je hebt nog steeds je eigen verantwoordelijkheden met een Personal Trainer. Je moet er zelf zorgen voor warmen spieren voordat je begint, ook moet je zelf een cooling down doen als je klaar bent. Mogelijkheden zijn onder meer het leren van vechtsporten en verbetering van kracht en/of conditie. RYU kan met alle ervaring zeggen dat de beste resultaten te halen zijn als je werkt met een aangepast voedingsschema.

Personal Training geschikt voor jou?

✔ Conditie verbeteren
✔ Sterker worden
✔ Fitter worden
✔ Afvallen
✔ Op ieder niveau