VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

KICKBOKSEN 7+ JAAR

Bij deze kickboksles voor kinderen vanaf 7 jaar worden er verschillende technieken bijgebracht om op een speelse en respectvolle manier de bokssport te beoefenen. Met de verdedigingstechnieken van deze sport zal het zelfvertrouwen van de kinderen een boost krijgen.

Wat is kickboksles – 7+ jaar?

De Kids Kickboksles is voor kinderen vanaf 7 jaar en tot en met 12 jaar. Deze les die op woensdagmiddag en zaterdagochtend wordt gegeven staat in het teken van het leren van de diverse kickbokstechnieken op een speelse manier. Denk hierbij aan trappen stoten, maar ook de verdediging hierop komt aanbod. De Kids Kickboksles is dan ook zeer geschikt om je kind zichzelf te leren verdedigen.

 

Waarom Kids Kickboksen zo goed voor je kind is?
Helaas wordt de maatschappij steeds harder en komen kinderen hier op een steeds jongere leeftijd al mee in aanraking op de speelplaats of op straat bijvoorbeeld. Naast dat ze zich leren verdedigen zal je kind zich ook zelfverzekerder gaan voelen als hij/ zij tijdens de lessen erachter komt waartoe ze in staat zijn. Daarnaast is het ook een goede workout in een leuke groep van kinderen.

 

Respect
Respect naar elkaar toe is zowel in het dagelijks leven als tijdens de lessen bij RYU enorm belangrijk. Hier zullen de kinderen dan ook op gewezen door aardig voor elkaar te zijn en dat kickboksen een sport is en niet een middel om andere kinderen pijn te willen doen.

bokszaktraining

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Voor ieder niveau

Inhoud van de les

  1. Begroeten & inleiding
  2. Warming-up
  3. Verschillende oefeningen (alle spiergroepen óf focus op ’n specifieke groep)
  4. Challenge (bijv. 100 dips)
  5. Cooling-down & stretch

Benodigdheden

✔ T-shirt & sportbroek

✔ Sportschoenen

✔ Handdoek

✔ Bidon / fles

Onze lesruimte

DOJO

DOJO

Beoefen in de DOJO Martial Arts

Wat is de DOJO?

Bij binnenkomst rechtdoor de trap op, vervolgens direct aan je linkerzijde bevindt zich de Dojo. De Dojo is ingericht om op een veilige manier om verschillende martial arts te kunnen beoefenen in onze gym.

Lessen in de dojo

✔ Kickboks lessen

✔ MMA (Mix Martial Arts)

✔ Braziliaans Jiu Jitsu

✔ Grappling

Overige kids lessen

Braziliaans Jiu Jitsu 4-6 jr.

Braziliaans Jiu Jitsu 4-6 jr.

Braziliaans Jiu Jitsu 7+ jr.

Braziliaans Jiu Jitsu 7+ jr.

Kickboksen 12+ jr.

Kickboksen 12+ jr.

Strength & Conditioning 7+ jr.

Strength & Conditioning 7+ jr.

Superheldentraining

Superheldentraining