Garage Sessions Sign Up

De Garage is momenteel nog gesloten, maar zal binnenkort opengaan voor het grote publiek. Wil jij zeker zijn van een plek om aan de Garage Sessions mee te kunnen doen? Vul dan je gegevens hiernaast in en ik laat je weten wanneer de deur van de garage opengaat!

 

Tot snel.

 

Niels

Voor wie zijn de Garage Sessions?

Voor elke man die:

 

✅ Het maximale uit het leven wil (kunnen blijven) halen.

 

✅ ‘Iets’ wilt doen aan zijn fit- en gezondheid, maar weet niet hoe.

 

✅ Die resultaat belangrijker vindt dan trends.

 

✅ Juist zijn lichaam wilt opbouwen in plaats van afbreken, met zijn (te) zware trainingsschema’s.

 

Die graag in zijn eigen vertrouwde omgeving traint.

 

Die realiseert dat dit een enorme goede investering in zichzelf is.

 

Én natuurlijk word je onderdeel van deze unieke en besloten training sessies in de Garage met allemaal gelijkgestemde. Ben jij enthousiast geworden? Vul dan hiernaast je gegevens in!

Garage Sessions 1080x1080 (1)

NIELS TUHUMURY

 

Op zijn vijfde maakte Niels Tuhumury kennis met judo. Het was de start van een lange (vecht)sportcarrière voor hem. Hij reisde de hele wereld over voor wedstrijden en trainingen. Intussen runt hij sinds 2013 een succesvolle gym in Waalwijk, genaamd RYU, met als belangrijkste doel zijn leden fit en gezond houden om iedere dag het beste uit jezelf naar boven te halen.

 

Om maximaal te kunnen presteren bij zijn wedstrijden is Niels gaan samenwerken met een strength & conditioning trainer. Hier had hij zoveel profijt van dat hij ging inzien dat krachttraining voor iedereen van nut is. Met deze filosofie traint hij nu inmiddels al meer dan 10 jaar tientallen mensen per week om hun kwaliteit van leven (nog) beter te maken.

Volg Niels