FAQ Coronavirus

FAQ Coronavirus

 

 • Is RYU Martial Arts & Fitness geopend?
  Nee, onze club is gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 28 April 2020.

 

 • Hoe lang blijft RYU Martial Arts & Fitness gesloten?
  RYU Martial Arts & Fitness zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

 

 • Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?
  Als lid van RYU Martial Arts & Fitness krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. Wat je doel ook is, wij bieden je tools om deze te bereiken. Via de community in onze app komen wij dagelijks met een update van nieuwe trainingen en challenges. Daarnaast lenen wij onze materialen uit, zodat je hiermee thuis aan de slag kunt gaan.

 

 • Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
  Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

 

 • Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de clubs?
  We kijken naar een passende compensatie voor onze leden en zullen je hier uiterlijk in de eerste week van April verder over informeren.

 

 • Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de clubs gesloten zijn?
  We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

 

 • Kan RYU Martial Arts & Fitness mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
  Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

 

 • Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
  Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.

 

 • RYU Martial Arts & Fitness heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club dicht is?
  Ja, we zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zijn we voor nu verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van April.