VRAAG DIRECT JE PROEFLES AAN

ZWIFT

Ben jij een echte fietsfanaat? Dan is Zwift iets voor jou! Met dit softwareprogramma voor je (smart) fiets gaat er een wereld voor je open. Met Zwift kun je op een realistische manier door allerlei landschappen in verschillende parcours rijden. Hierdoor hoef je nooit meer saai op een fietstrainer te zitten. Fiets je graag samen of liever tegen elkaar? Ook dit kan met Zwift. Daarnaast zal je altijd een hoop andere fietsers tegen komen op je parcours. Lukt het jou om ze allemaal in te halen?

 

Wil jij graag trainen met Zwift? Boek dan nu een les in via het rooster en dan zorgen wij ervoor dat alles gereed wordt gemaakt.

Wat is Zwift?

Je kan met Zwift op verschillende parcours rijden, samen met anderen waar je mee of tegen kunt fietsen. Gezellig touren in groepsverband, met de nodig competitiviteit. Dit maakt het allemaal extra spannend.

 

Met Zwift wordt fietsen op een fietstrainer een stuk leuker. Het bied je namelijk de mogelijkheid om op een realistische manier door landschappen, in verschillende parcours te rijden. Hierdoor hoef je nooit meer saai op een fietstrainer te zitten, maar wordt het een bijzondere ervaring.

 

Je zal ook veel meer het echte fietsgevoel krijgen. Ga je namelijk bergopwaarts in een bepaald parcours, dan zal je ook werkelijk meer weerstand voelen. Op dezelfde manier wanneer je echt op de fiets zit en bergopwaarts gaat. Zit je bij iemand in zijn wiel, dan merk je dit ook. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je medefietsers 1 voor 1 in te halen.

 

Het feit dat je samen kan fietsen maak het gezellig en je kan ook tegen elkaar fietsen. Samen met de andere speelelementen maakt het dit leuk en spannend. Op dit moment zal je op drukke tijdstippen al snel zo’n 5000 andere fietsers tegenkomen. Wanneer het iets rustiger is, zal je moeten denken aan tussen 1250 en 1550 mede-fietsers.

Zwift

Voor wie geschikt?

Sterker worden

Conditie verbeteren

Geschikt voor ieder niveau

Inhoud van de les

Zwift is bijna onmisbaar voor iedere fietsfanaat. Met dit softwareprogramma voor je interactieve (smart) fiets gaat er een wereld voor je open.

Benodigdheden

✔ Water

✔ Handdoek

✔ Racefiets schoenen

✔ Eventueel een wielerbroek

De lesruimte

Iron Room

Iron Room

Krijg je lichaam in topconditie! 

Wat is de iron room?

De IRON ROOM is open sinds 2018. In deze 200m2 ruimte kun je vrij fitnessen. Deze ruimte staat vol met ijzer waarmee jij jezelf in top conditie kan krijgen of houden. De volgende dingen zijn o.a. aanwezig in de IRON ROOM: half racks voor squats, benchpress, shoulderpress en deadlifts. Ook zijn er genoeg benches aanwezig voor dumbell oefeningen. Daarnaast is er een corner voor prowlers, battleropes, tireflips en meer!

Faciliteiten

✔ 3x Schwinn AD8 Airdyne

✔ 1x Assault AirRunner

✔ 1x Concept2 SkiErg

✔ 1x Prowler Sled icm een grasmat van 10 meter lang

Overige Lessen

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning

Big five

Big five

Strong(wo)men

Strong(wo)men