Gratis weekpas aanvragen

Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken tussen ons uitgebreide trainingsaanbod? Geen probleem! Vraag nu je gratis weekpas aan en ervaar hoe het is om te sporten onder begeleiding van ervaren trainers.

Gevarieerde, resultaatgerichte en leuke trainingen; dat vinden we bij RYU belangrijk. Onze trainingen variëren van Strenght & conditioning tot Jiu Jitsu en van kids – tot senioren training. Er is voor ieder wat wils.

 

Vraag nu een gratis weekpas aan door het formulier in te vullen en ervaar zelf hoe het is om bij RYU te sporten. Wij motiveren en stimuleren je graag om het beste uit jezelf te halen!

Nadat je het formulier hebt ingevuld zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de startdatum van je gratis weekpas te bepalen.

VRAAG NU EEN GRATIS WEEKPAS AAN

Wat anderen over RYU zeggen

Professionele (vecht)sportschool met een fijne sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt. Technieken worden tijdens de les door Niels (en andere instructeurs) erg goed uitgelegd dus de lessen zijn voor elk niveau toegankelijk. Je merkt ook snel dat je niveau omhoog gaat. Aanrader!
De eerste sportclub waar ik langer dan een half jaar ben blijven plakken en waar ik iedere keer weer met plezier naar toe ga. Afwisseling in lessen, goede begeleiding en een fijne sfeer! Je wordt voldoende uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen.
Na een paar jaar bij RYU getraind te hebben moest ik helaas ergens anders gaan trainen, omdat ik ging studeren in een andere stad. Ik heb bij RYU heel veel geleerd over vechtsport en sport in het algemeen en heb veel goede vrienden gemaakt. Ik ben in de zomervakantie ook zeker weer bij Niels op de mat te vinden! Daarom kan ik het iedereen aanraden om een keer een proeflesje mee te doen!
Ik train er Braziliaans Jiu Jitsu. Het trainingsniveau is goed net als de opkomst, maar belangrijker vind ik de sfeer en die is nog beter.
Top instructeurs en mooie sportschool!