Acties

Regelmatig zijn er op onze site nieuwe acties die ervoor zorgen dat jij fitter, strakker en sterker wordt. Bekijk hieronder welke acties er voor jou zijn.

VRAAG NU EEN GRATIS TRAINING AAN

Open dag op 31 augustus

Op 31 augustus opent RYU Waalwijk haar deuren voor iedereen! Wil jij hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan aan voor de open dag via het formulier op de pagina.

Kickboksen

Zomeractie 

ZOMERACTIE  = 2 maanden sporten voor de prijs van 1!

 

Wil je fit de zomer in ? Meld je dan nu aan voor onze speciale zomeractie! Onbeperkt trainen | Groepstrainingen – vrije fitness – vechtsport. De  actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2019.

RYUtiful

A stronger You

A STRONGER YOU is een trainingsprogramma speciaal ontworpen voor mannen die sterker, fitter en gespierder willen worden. Wil jij de beste versie van jezelf worden? Begin het nieuwe jaar dan goed! Vanaf 6 mei start het programma van A Stronger You.

tyre-flip

RYUtiful

RYUtiful is speciaal in het leven geroepen voor de vrouw die graag (weer) in shape wil komen. Wil jij ook het mooiste uit jezelf halen? Begin dan goed aan het nieuwe jaar en start vanaf 6 mei met ons programma RYUtiful.

Ryutiful afbeelding

Kickstart Yourself

Het Kickstart Yourself Program is hét fitness programma als het gaat om terug in shape komen na de zomervakantie. Met behulp van voeding, training en coaching zorgen wij ervoor dat je jezelf na 16 weken tijd, sterker, energieker en gelukkiger gaat voelen.

KICKSTARTYOURSELF